Nyheder

Vision 2021 – vejen til liga

Rungsted Hørsholm Floorball Klub har de sidste 5 år skabt et godt fundament for talentudvikling med ungdomshold i alle rækker.

For at fastholde mange af de unge talenter i sporten er det nu tid til at tage næste skridt på rejsen.

Bestyrelsen har derfor siden januar arbejdet med en vision for liga floorball.

Det har været vigtigt, at en vision for liga skulle hænge sammen med visionen for hele klubben, og at eventuelt projekt skal have et fundament med egne talenter og det ikke udelukker samarbejde med andre.

“Vi vil med en vision for liga give de unge en ledestjerne for hvad de kan blive en del af. Vi er ambitiøse, men også ydmyge overfor projektet. Det betyder, at der i projektet er beskrevet en række fokusområder, som der skal arbejdes med i de kommende år for at gøre klubben klar til liga” fortæller Christian Sonne

Klubben vil i næste sæson tage første skridt og hæve ambitionsniveauet for de ældste ungdomshold for at give talenter de bedste forudsætninger for at prøve deres talent af i klubben. Derudover har vi investeret markant i uddannelse af trænere og det vil fortsætte fremadrettet.

“Vi er i bestyrelsen meget opmærksomme på, at det at skabe rammerne for liga ikke kun økonomisk, men også organisatorisk kommer til at stille store krav. Det er derfor vi arbejder med en 4 års plan for at give os den fornødne arbejdsro” fortsætter Christian Sonne

Se visionen  her

Kategorier:Nyheder