Nyheder

Trænere og træningstider ungdom sæson 2017/2018

Vi har længe arbejdet på en plan for den kommende sæson, og er rigtig glade for at kunne fortælle at sæsonstarten bliver i uge 33.

Vi tyvstarter dog allerede sæsonen lørdag den 12 august kl. 11-13, hvor spillere, forældre, søskende er velkommen til ”åbent hus”, hvor der er mulighed for at spille floorball eller bare hygge i klubrummet. Klubben tænder grillen kl. 12:00 og servere lidt godt til alle og det vil være mulighed for at møde mange af trænerne (mere information følger).

Holdsport er desuden opdateret med de nye træningstider.

De største ændringer i den kommende sæson er for pigerne og U15/U17 som får 2 ugentlige træninger, mod en enkelt i dag. Derudover bliver U9 et selvstændigt hold (har i år været en del af U11/U9) med egne trænere og 2 ugentlige træningstider.

Spillerne er blevet tilknyttet det hold på holdsport, som passer med årgangen for sæson 2017/2018. Der kan dog efterfølgende ske justeringer af sociale hensyn/kammerater etc.

Trænerne for den kommende sæson er også ved at være på plads, og det er rigtig positivt at alle på nær en enkelt træner fortsætter, hvilket sikre kontinuitet. Vi har desuden lavet aftaler med yderligere 6 nye trænere, som skal være med til at løfte os yderligere. Det er forventningen, at der kommer yderligere 3-4 navne på listen inden sæsonstart.

Læs mere om de konkrete ændringer under de enkelte hold.

U5/U7:
Træningstid:
Fredag kl. 16:00-17:00 Rungstedhallen

Trænere:
Henrik Wiigh Larsen
Henrik Bechtøfft
Jesper Vedel Engelund
Daniel Storm Carlsen
Stephan Grey

Vi er oprigtige glade for, at en række forældre med børn på holdet har meldt sig til at indgå i et trænerteamet. Det har ikke været et krav, men et ekstra plus at de alle har kendskab til sporten.

Vi forventer at tilknytte yderligere 1-2 trænere inden sæsonstart.

Udover træning vil holdet blive tilmeldt 7-8 kidz liga stævner i sæsonen

U9 årgang 2008/2009:
Træningstid:
Mandag kl. 16:00-17:00 Rungstedhallen
Fredag kl. 16:00-17:00 Rungstedhallen
Trænere:
Stephan Grey
Emil Larsen
Valdemar Jarløv
Gustav Larsen
Oscar Christiansen

Vi har hele tiden haft en plan om at klubben skal have ungdomshold i alle årgange. Med over 30 spillere på det nuværende U9/U11 hold, så er tidspunktet det rigtige. Det betyder blot at nye spillere og de spillere som rykker op fra micro i årgang 2008/2009 bliver en del af det nye U9 hold.

Trænere for holdet bliver Stephan Grey, sammen med en række talentfulde ungdomstrænere.

Spillerne kender de fleste af talenttrænerne, hvor de fleste har været en del af trænerteamet for microholdet i indeværende sæson. Emil Larsen træder ind i trænerteamet efter at have været på sportscollege i sidste sæson og til trods for at Emil kun er 17 år har han mere end 5 års erfaring som træner.

Det er målet at der skal tilknyttes yderligere en rutineret træner til trænerteamet inden sæsonstart.

Udover træning vil holdet blive tilmeldt 7-8 kidz liga stævner i sæsonen

U11 årgang 2006/2007:
Træningstid:
Mandag kl. 17:00-18:00 Rungstedhallen
Onsdag kl. 16:30-17:30 Rungstedhallen

Trænere:
Thomas Hovej Pedersen
Kasper Kofoed
Josefine Quaade
Michael Transel

Det er rigtig positivt, at alle de nuværende trænere fortsætter for at fastholde kontinuiteten, dog med Michael i en lidt mere tilbagetrukket rolle. Josefine Quaade bliver ny træner for holdet. Udover at Josefine selv spiller floorball og har trænererfaring, så har Josefine mange års erfaring fra ishockey hvor hun som landsholdspiller har spillet i Finland.

Det er uden tvivl et af de stærkeste trænerteam i floorball Danmark for årgangen, så det stiller selvfølgelig også høje forventninger.

Med opsplitningen af U9/U11 vil det være forventningen at der kommer færre nye spillere til holdet i næste sæson. Det betyder, at der kommer mere fokus på udvikling af den enkelte spiller.

Holdet bliver tilmeldt i U11A, samt vil deltage i 4-5 kidz liga turneringer i sæsonen.

Bemærk, at der indtil ultimo juni er fællestræning med U13 om mandagen 16:30-18:00

U13 årgang 2004/2005:
Træningstid:
Mandag kl. 18:00-19:00 Rungstedhallen
Onsdag kl. 17:30-18:30 Rungstedhallen
Trænere:
Philip Schmidt
Patrick Kisbye
Anders Sørensen

Det ser ud til at U13 holdet bliver det største hold i næste sæson målt på antal spillere.

Vi er rigtig glade for at Philip og Patrick har sagt ja til at forsætte som trænere, og at det er lykkedes at få tilknyttet yderligere en træner til holdet. Anders Sørensen vil fra næste sæson blive en del af U13 holdet. Anders har 5 års erfaring som træner i klubben og kender til kulturen indefra.

Det er vores klare forventning at Anders med sit mere stille og rolige væsen passer perfekt til trænerteamet.

Holdet bliver tilmeldt i U13 A, og U13 flex. De spillere som trænerteamet mener er klar til det vil desuden få mulighed for at træne og spille kampe med U15 i det omfang det passer.
Bemærk, at der indtil ultimo juni er fællestræning med U11 om mandagen 16:30-18:00

U15/U17 årgang 2000/2003:
Træningstid:
Mandag kl. 19:00-20:00 Rungstedhallen
Torsdag kl. 19:00-20:00 Hørsholmhallen

Trænere:
Christian Sonne
Dennis Hørringsen
Vi vil fortsat have fokus på at floorball skal være sjovt, men vil i den kommende sæson løfte ambitionsniveauet for de ældste spillere for at give dem muligheden for at prøve talentet af.
Christian Sonne og Dennis Hørringsen skal binde holdet sammen med klubbens førstehold, hvor flere af spillerne vil få spilletid.
Det er forventningen at der inden sæsonstart tilknyttes yderligere en træner og en holdleder.
Holdet er tilmeldt i U15 A og U17.

Pigerne årgang 2004/2009:
Træningstid:
Onsdag 18:30-19:30 Rungstedhallen
Fredag 17:00-18:00 Rungstedhallen

Trænere:
Jesper Quaade
Annika Panduro
Louise Sonne
Det har været prioriteret højt at finde yderligere træningstid til pigerne og fastholde trænerne.

Vi er derfor rigtig glade for at både Jesper og Annika fortsætter og Louise Sonne fra næste sæson vil indgå i trænerteamet.
Vi arbejder på at finde yderligere 1-2 trænere til holdet.

Der arbejdes på at der fra næste sæson kommer en U11 pigerække på Sjælland med en række grandprix stævner kun for pigerne.

Derudover vil pigerne fortsat deltage i 6-7 kidz liga stævner i sæsonen.

Trænerne vil blive nærmere præsenteret på Facebook i den kommende periode og inden sæsonstart kommer en årsplan med kampe og aktiviteter.

Ellers glæder vi os allerede til næste sæson 🙂

Venlig hilsen
Stephan Grey
Ungdomsansvarlig

Kategorier:Nyheder