Nyheder

Vision for pige- damefloorball!

Rungsted Hørsholm Floorball Klub har en vision om at være blandt de bedste klubber på damesiden og spille med om medaljer.

Bestyrelsen har på et spillermødet præsenteret klubbens strategi for pige-damefloorball for de kommende 2 år. Klubben har haft 3 ben i strategien, talentarbejde, styrke bredden og skabe nogle attraktive rammer for ligaspillerne. Vi har efterfølgende evalueret sæsonen og kan konstatere at der ikke er det fornødne fundament til fortsat liga floorball i Rungsted Hørsholm Floorball. Det betyder at klubben trækker ligaholdet og tilmelder et hold i første division.

“Visionen for pige- dameområdet er uændret. Vi vil i de kommende år fokusere på de 2 andre ben i strategien, at udvikle egne spillere og styrke bredden på damesiden, således at der i fremtiden kommer et bedre fundamentet for liga floorball i klubben” fortæller Stephan Grey.

Med Helsingørs oprykning til 1. division vil der ligeledes blive nogle både sjove og spændende kampe mod lokalrivalerne, samt mod Lyngby som allerede et etableret hold i rækken.

Vil du læse mere om klubbens vision og strategi for pige-damefloorball så klik her

 

Kategorier:Nyheder