Nyheder

Præsentation af Thomas Pedersen træner for U9/U11

Thomas Pedersen bliver fast træner for U9/U11, sammen med Michael Transel, Kasper Kofoed, Anders Sørensen og Nicolai Duch.

Thomas Pedersen er en erfaren træner, som i 15 år har trænet ungdomshold i ishockey. Thomas har de sidste par år primært hjulpet til omkring U9/U11 holdet til både træning og kamp når det har været nødvendigt. Det er således en person som alle spillerne allerede kender rigtig godt.

Udover en stor trænererfaring er Thomas en rolig person, som kan holde overblikket, hvilket er nødvendigt med mange nye spillere.

Redaktionen har bedt Thomass om at svare på et par spørgsmål

 

Hvorfor træner i Rungsted Hørsholm floorball klub? 

Min søn Oskar startede i klubben for nogle år siden. Det har givet mig mulighed for at se at floorball-klubben har gang i et spændende projekt, som jeg gerne vil være en del af. Med de mange ressourcer, der bliver lagt i ungdomsafdelingen, vil jeg gerne bidrage med min erfaring og give den videre til de unge drenge. Min erfaring kommer især fra min tid i ishockeyverdenen, hvorfra man kan drage mange paralleller.

 

Hvordan vil spillerne opleve dig?

De unge spillere vil opleve mig som en rolig person, som er klar med et godt råd eller en hånd, hvor der er behov for det, om det er et snørebånd, der skal bindes eller om det er en øvelse, der lige skal vises igen.

Jeg går meget op i, at vi altid er klar til træning og kamp. Altså husker alle ting fra sko til stav og at vi alle er der til tiden. Det skal som minimum være på plads af respekt for medspillere og trænere. Og sidst men ikke mindst, skal vi have det sjovt.

 

Kategorier:Nyheder