Nyheder

Team Hørsholm bliver ny samarbejdspartner

Rungsted Hørsholm Floorball klub har indgået en samarbejdsaftale med Team Hørsholm.

Aftalen betyder at Team Hørsholm i 2016/2017 vil støtte Rungsted Hørsholm Floorball økonomisk, med det formål at forbedre rammerne for talentudviklingen i klubben. Udover en general støtte til driften er støtten målrettet indkøb af udstyr, træningsture etc.

“Vi har over en længere periode været i dialog med Team Hørsholm og er utrolig glade for at det arbejdet nu har resulteret i en aftale. At Team Hørsholm vælger at støtte klubben er en anderkendelse af det arbejde alle vores trænere og ledere laver hver dag i klubben. Derudover er det et signal om at Team Hørsholm tror på at klubben på længere sigt kan vinde medaljer til Hørsholm” fortæller Stephan Grey

 

Kategorier:Nyheder