Nyheder

Præsentation af pigetræner Annika Panduro

Annika er i dag målkvinde på klubbens bedste damehold i ligaen. Annika har spillet i klubben fra starten af og kender om nogen til klubbens værdier. Annika kendt for at være engageret og har en stor lyst til at lære fra sig hvilket er nogle gode egenskaber at have når man træner mange nye spillere.

Klubben satser 100 pct. at få flere piger ind i sporten. Med Annika har vi en træner der passer perfekt ind i den strategi. Annika er sammen med de øvrige pigetrænere en person pigerne i højere grad kan identificere sig med, hvilket har været vigtigt i opbygningen af holdet.

Redaktionen har bedt Annika om at besvare nogle spørgsmål:

Hvorfor er jeg træner i klubben?

Jeg startede i klubben da jeg ikke var særlig gammel, derfor er jeg opvokset i den her klub.
Jeg har tilbragt mange timer sammen med mine holdkammerater og de andre medlemmer i klubben.
Udover det har jeg været så heldig at se hvordan klubben var i starten til den store udvikling der er nu – det er jeg stolt af.
Derfor er det mig en glæde at være træner til et hold jeg kan bygge op, på samme måde som jeg selv er blevet.

Hvordan vil spillerne se mig?

De vil se mig som en engageret træner der altid har mod og vilje nok til at bygge holdet op på den bedst mulige måde.
De vil se mig som en træner der hellere end gerne vil lave sjov og ballede men også at der en respekt for sporten der vil gøre, at jeg gerne vil have en seriøsitet med i det.

Kategorier:Nyheder