Nyheder

Nykredit ungdoms cup fortsætter i 2016/2017

Rungsted Hørsholm floorball klub vil i sæsonen 2016/2017  afholde 4 stk. kidz liga turneringer for U7, U9 og U11 hold.

“Vi har  afholdt ungdomsturneringer med succes og har ideerne til hvordan vi i næste sæson kan gøre det endnu bedre. Vi er overbevist om at ungdomsturneringerne er med til at fastholde spillere til sporten, hvilket er vores primære formål” udtaler ungdomsansvarlig Michael Transel

Det er forventningen, at der vil være 25 hold tilmeldt til hver turnering med omkring 150 spillere, ledere og forældre.

Nykredit fortsætter som hovedsponsor for turneringen og som særlig ungdomssponsor i klubben

“Vi er rigtig glade for Nykredit forsat vil være sponsor for de 3 turneringer. Vi vil nemlig gerne tiltrække andre klubber med et godt set-up og lav deltagerbetaling. Vi har på ingen måde en ambition om at tjene penge på turneringerne, da vores intention er, at de skal kunne balancere økonomisk og fastholde spillere til sporten” udtaler Michael Transel

De endelige turneringsdatoer kan ses her

Kategorier:Nyheder