Nyheder

Præsentation af pigetræner Laura Pryter Bloch

Laura Pryter Bloch er ny træner for pigerne.

Laura spiller i dag floorball på klubbens bedste damehold i ligaen og har tidligere trænet børn og unge. Laura er utrolig imødekommende og tålmodig, hvilket er nogle gode egenskaber at have når man træner mange nye spillere

Klubben satser 100 pct. at få flere piger ind i sporten. Laura skal bl.a. have fokus på pigerne, så de fastholdes i sporten.

Redaktionen har bedt Laura om at besvare nogle spørgsmål:


Hvordan vil dine venner beskrive dig?

Mine venner vil beskrive mig som en udadvendt, smilede og målrettet pige. Derudover vil de også beskrive mig som “hende der altid laver sport”.

Hvorfor træner i Rungsted Hørsholm FK?

Jeg er træner i Rungsted Hørsholm FK, fordi jeg har en fortid som børnetræner hos Frederiksberg Altetik, og simpelthen savner at træne børn. Jeg elsker at se et hold udvikle sig, når man bruger tid og kræfter på træningen. Derudover er det også bare rigtig hyggeligt at træne mirco’erne.

Hvordan vil spillerne opleve dig?

Spillerne vil opleve mig som en målrettet træner, som også kan have det rigtig sjovt til træningerne.

Hvad er ambitionen?

Ambitionen er, at pigerne bliver rigtig glade for floorball, og har lyst til at fortsætte med det. Derudover er ambitionen også at se pigerne udvikle sig som spillere

Kategorier:Nyheder