Nyheder

Præsentation af pigetræner Jesper Quaade

Jesper Quaade bliver fremover en fast del af trænerteamet for klubbens pige hold.

Vi i bestyrelsen er rigtig glade for Jesper Quade har takket ja til at blive en del af trænerteamet for pigerne. Jesper’s har en utrolig positiv tilgang til sporten og de unge mennesker. Jesper har derudover en utrolig god evne til at være nærværende. Det er utrolig vigtigt, at den enkelte ikke bliver glemt og her vil Jesper få en vigtig rolle.

Redaktionen har bedt Jesper svare på et par spørgsmål:

Hvordan vil dine venner beskrive dig?

De vil beskrive mig som en der elsker at have det sjovt og samtidig kan være seriøs når det kræves.

Hvorfor træner i Rungsted Hørsholm floorball klub?

Rungsted Hørsholm er en klub hvor hele familien efterhånden er involveret på flere niveauer, og efter at have hjulpet til som træner både under summercamp’en og til Nykredit Cup har jeg fået lyst til at engagere mig endnu mere. Samtidig syntes jeg det er vigtigt at støtte op om det frivillige arbejde i en klub som både jeg og min familie trives i.

Hvordan vil spillerne opleve dig?

De vil opleve mig som en engageret træner med en god humor og en passion for holdsport.

Hvad er ambitionerne for den kommende sæson?

At vise pigerne hvor fed en sport floorball er, samt lære dem hvordan man samarbejder som et hold.

Kategorier:Nyheder