Nyheder

Præsentation af dametræner Niels Pedersen

Niels Pedersen overtager i næste sæson trænergerningen  for klubbens bedste damehold, der i næste sæson skal spille i ligaen.

”Vi er bestyrelsen meget glade for, at Niels Pedersen har takket ja til jobbet som ligatræner for dameholdet i næste sæson. Det er ambitionen at holdet i næste sæson skal bygge videre på de gode takter fra sidste sæson. Vi er helt sikre på at Niels er den rette person til at løfte holdet videre til næste udviklingstrin, således kan etablere sig i ligaen ” udtaler senioransvarlig Christian Sonne.

Redaktionen har bedt Niels om at besvare nogle spørgsmål til hjemmesiden

Hvordan vil dine venner beskrive dig?

 En stille og rolig fyr som ikke kan undvære sport! 😀


Hvorfor træner i Rungsted Hørsholm floorball klub? 

 Har aldrig været i tvivl, Rungsted Hørsholm Floorball klub er der jeg føler mig hjemme. Der er styr på tingene, og der satses på ungdommen som skal sikre klubbens fremtid.. Udover det er klubben i stor fremgang, og dette projekt vil jeg gerne være en del af. Havde allerede besluttet mig for at stoppe med floorball sidste sæson, men Stephan Grey snakker utroligt godt for sin sag, og ja hjalp mig med at finde lysten til floorball igen! Tak for det! 

 

 Hvordan vil spillerne opleve dig?

 Spillerne vil opleve mig som en seriøs træner, en træner som ved hvad der skal til for at udvikle, men samtidig have det “sjovt” til træning.

 

 Hvad er ambitionerne for den kommende sæson?

 Ambitionerne for den kommende sæson er helt klart, at vi løfter os som et hold. Damerne spillere den kommende sæson i ligaen, og derfor skal vi løfte os et niveau eller 2 for at undgå sidstepladsen.. Stoler fuldt ud på holdet, og er ikke et sekund i tvivl om spillerne er klar til at tage den udfordring op.. Udover det skal vi arbejde på at tilføje flere spillere igennem den kommende sæson, så fremtiden er sikret for Rungsted-Hørsholm Floorball Klub.

 

 

Kategorier:Nyheder