Nyheder

Den positive udvikling fortsætter – overskud i regnskabet for 2015/2016

Rungsted Hørsholm Floorball klub havde onsdag ordinær generalforsamling. Udover bestyrelsen kunne præsentere regnskabet for sæson 2015/2016 blev 3 nye bestyrelsesmedlemmer valgt ind i bestyrelsen.

Se referat fra generalforsamlingen her

Rungsted Hørsholm floorball klub har i regnskabet for 2015/2016 opnået yderst tilfredsstillende resultat, hvilket primært skyldes øgede indtægter. Både egenkapitalen og likviditeten er blevet forbedret.

Se regnskabet her

Bestyrelsen mener årets resultat er tilfredsstillende, men  at indtægterne fortsat skal øges for at sikrer der er penge til de nødvendige investeringer i trænere, dommere og udstyr. Derudover vil der naturligt komme flere udgifter i forbindelse med klubben tilbyder flere aktiviteter udenfor banen.

Med den nye bestyrelsen er klubben klar til at fortsætte den positive udvikling. Første skridt er den årlige strategidag for bestyrelsen som afholdes inden sommerferien. Så snart en revideret strategi for klubben er klar vil den blive kommunikeret ud til medlemmerne.

Kategorier:Nyheder