Nyheder

Præsentation af U9/U11 træner Michael Transel

Michael Transel bliver i næste sæson træner for U9/U11, sammen med Niels og Kasper. Michael har de sidste 3 år været træner for ungdommen og er med sit stille og rolige væsen den helt rigtige type til at håndtere de mange unge spillere

Redaktionen har bedt Michael om at besvare nogle spørgsmål til hjemmesiden:

Hvilke værdier betyder mest for dig?

Rummelighed – der skal være plads til alle.
Respekt – børn og voksne skal tale pænt til hinanden og være gode kammerater.
Spas – vi skal have det sjovt sammen.

Hvorfor træner i Rungsted Hørsholm floorball? 

Jeg har selv spillet mange år i klubben og vil rigtig gerne se vores ungdomssatsning lykkes. Herudover har jeg nemt ved at identificere mig med klubbens værdier; Respekt, Fællesskab & Glæde som jeg vægter højt ved vores træninger.

Hvordan vil spillerne opleve dig?

Som tålmodig, lyttende og venlig.

Hvad er ambitionerne for den kommende sæson?

Målet for den kommende sæson er at fastholde og videreudvikle spillernes forståelse for floorball igennem tekniske øvelser samt masser af kamp.  Slutteligt håber vi igen i år på stor tilslutning fra børn og forældre, der i fælleskab med os trænere, er med til at gøre træninger, kampe og sociale aktiviteter lige det sjovere.

Kategorier:Nyheder