Nyheder

Præsentation af U9/U11 træner Niels Pedersen

Niels Pedersen forsætter i sæson 2016/2017, som træner for U9/U11, sammen med Michael Transel og Kasper Kofoed.

Niels er en erfaren træner, som både har trænet liga og ungdom tidligere. Derudover er Niels god til at håndtere de mange unge spillere, hvor der både skal være disciplin og plads til sjov.

Redaktionen har bedt Niels om at svare på et par spørgsmål

Hvordan vil dine venner beskrive dig?

En stille og rolig fyr som ikke kan undvære sport! 😀

Hvorfor træner i Rungsted Hørsholm floorball klub? 

Har aldrig været i tvivl, Rungsted Hørsholm Floorball klub er der jeg føler mig hjemme. Der er styr på tingene, og der satses på ungdommen som skal sikre klubbens fremtid.. Udover det er klubben i stor fremgang, og dette projekt vil jeg gerne være en del af. Havde allerede besluttet mig for at stoppe med floorball sidste sæson, men Stephan Grey snakker utroligt godt for sin sag, og ja hjalp mig med at finde lysten til floorball igen! Tak for det! 

Hvordan vil spillerne opleve dig?

Spillerne vil opleve mig som en seriøs træner, en træner som ved hvad der skal til for at udvikle, men samtidig have det sjovt til træning… Det vigtigste er jo at børnene har det sjovt sammen med deres venner og veninder når de er til træning, det er jo deres frirum fra skole, lektier og den normale daglig dag… 🙂 

Hvad er ambitionerne for den kommende sæson?

Det er jo noget vil skal snakke om i træner teamet, men det er helt sikkert at udvikle både gamle som nye spillere omkring U9/11, og nu når Kasper skal til at tage mere ansvar til træning, bliver der mere tid til hver spiller.. Det bliver super godt!! 🙂 

 

Kategorier:Nyheder