Nyheder

Præsentation af U9/U11 træner Kasper Kofoed

Kasper Kofoed bliver i næste sæson træner for U9/U11, sammen med Niels og Michael.

Kasper har fuldt ledertalentforløbet i klubben, hvilket betyder Kasper udover en uddannelse som træner og dommer, har været tilknyttet flere af klubbens ungdomshold, hvor han har haft mulighed for at “snuse” til jobbet som træner.

“Vi er utrolig glade for, at Kasper har takket ja til tage et større ansvar i den kommende sæson. Kasper bliver den første fra ledertalentforløbet, som tager skridtet videre som træner og dermed den første som helt fra bunden har lært den “trænerkultur” vi gerne vil have i klubben. Kasper er utrolig vellidt blandt spillernen, og god til at lære fra sig. Derudover er Kasper meget lyttende og opmærksom på den enkelte – hvilket er nogler af de egenskaber vi ligger stor vægt på i den trænerkultur vi arbejder på at blive en del af klubbens DNA   ” fortæller ungdomsansvarlig Stephan Grey

Redaktion har bedt Kasper om at svare på et par spørgsmål

Hvordan vil dine venner beskrive dig?

De vil nok beskrive mig som en der altid gerne vil give en hjælpende hånd, og er altid engageret i det arbejde man skal lave/udføre. Hvilket både afspejler sig med sporten og alt den fritid jeg bruger andre steder.

Hvorfor træner i Rungsted Hørsholm floorball klub?

Jeg vil gerne være en del af den tilgang der er i floorball og da jeg selv spiller i Rungsted, synes jeg det var et oplagt mulighed da jeg blev spurgt, så var det et klart JA.

Hvordan vil spillerne opleve dig?

De vil opleve mig som en træner der gerne vil have seriøse træninger, for at spillerne får nogle spændende og sjove træninger –  men der vil selvfølgelig være plads til en masse sjov og ballade uden for banen.
Hvad er ambitionerne for den kommende sæson?

At være med til at udvikle den enkelte spiller. Da vi er minimum 3 trænere til næste sæson, kan vi nemmere gå ind på de enkelte spillere og dermed være tættere dem i deres udvikling.

Kategorier:Nyheder