Nyheder

Med Mikael Kepp er de sidste brikker til bestyrelsen på plads

Til generalforsamlingen i maj stiller Mikael Kepp op til bestyrelsen. Mikael Kepp er for langt de fleste floorballspillere et kendt ansigt, eftersom han ikke bare var med til at stifte klubben, men også har været formand i den periode, hvor klubbens bedste hold spillede med om medaljerne. Udover Mikael Kepp har spillet et hav af kampe for klubben, så har han også adskillige landskampe på cv’et.

Mikael Kepp har udover en stor indsigt i sporten, kompetencer omkring økonomistyring fra arbejdet i det finansielle system. Mikael Kepp er derfor tiltænkt rollen som klubbens kasserer når den nye bestyrelse skal konstituerer sig selv efter generalforsamlingen.

“Vi er meget glade for Mikael har sagt ja til at tage en ny tørn for klubben og hjælpe til kulissen. Mikael er meget dygtig og utrolig vellidt, så det er en vigtig person som træder ind på scenen og overtager stafetten fra Michael Transel. Med Mikael Kepp som kasserer er der også slut med en epoke. Michael Transel har de sidste 5 år haft ansvaret for klubbens økonomi og om nogen manden bag klubbens økonomiske genoprejsning. Michael Transel fortsætter dog i bestyrelsen og bliver ny næstformand efter Andreas Ritterfeldt” fortæller formand Stephan Grey

Med Michael Kepp er de sidste brikker faldet på plads til bestyrelsen. Udover Mikael Kepp stiller følgende op: Josefine Quaade, Christian Sonne, Michael Transel, Peter Gormsen, Claus Gornmsen og Stephan Grey.

Kategorier:Nyheder