Nyheder

Nyt trænerteam til U13 i sæson 2016/2017

imageRungsted Hørsholm Floorball Klub er langt i planlægningen af næste sæson. Vi vil løbende præsentere de mange trænerne  og forventer at have alle på plads inden sommerferien.

Selvom størstedelen af de nuværende trænere på ungdomssiden har tilkendegivet at de fortsætter i klubben, hvilket er rigtig positivt, så arbejder vi også målrettet på at få tilknyttet helt nye trænere, men med trænererfaring fra andre klubber. Det skal være med til at sikre, at den positive udvikling i vores ungdomsafdeling fortsætter.

Nogle af de nye trænere, som kommer til fra andre klubber er Patrick Kisbye og Philip Schmidt. De skal i næste år overtage ansvaret for U13 holdet, som kommer til at bestå af en trup på mellem 20-25 spillere. Udover Patrick og Philip selv har spillet floorball igennem mange år på højt plan, så har de i sidste sæson været ungdomstrænere i Helsingør.

“Vi er rigtig glade for at Patrick og Philip har takket ja til at blive trænere i klubben. Vi har haft flere samtaler og er kommer frem til at vi er et godt match. Det er vores forventning, at de kan udvikle de mange spillere som rykker op fra U11 holdet i næste sæson” udtaler ungdomsansvarlig Stephan Grey

Der vil de kommende dage komme en nærmere præsentation af de 2 trænere

Kategorier:Nyheder