Nyheder

Ny træner til dameholdet

Rungsted-Hørsholm Floorball Klubs bedste damehold skal have ny træner, efter holdets nuværende træner, Christian Sonne har valgt at stoppe med udgangen af denne sæson.

Den nye træner bliver Niels Pedersen, som har haft sin gang i klubben de seneste to sæsoner. Niels har selv spillet floorball i mange år, og har derudover været træner for både Benløse, Rødovre og Jægerspris’ liga damer inden for de seneste fem sæsoner.

Senioransvarlig i Rungsted-Hørsholm Floorball Klub, Christian Sonne giver udnævnelsen af den nye træner nogle ord med på vejen: “Det har været vigtigt at finde en kvalificeret træner, som kan bygge videre på det fundament, der er lagt igennem de seneste tre sæsoner, hvor holdet er gået meget frem og nu er klar til at spille med mod de bedste. Jeg mener at Niels er den rette mand til den opgave, især på baggrund af hans tidligere erfaring som træner for forskellige ligahold og det er derudover et plus at han har et solidt kendskab til klubben og dens visioner og værdier fra hans tid i klubben”.

Det er planen at Niels Pedersen overtager holdet når sidste kamp er spillet i sæsonen den 11 marts.

Kategorier:Nyheder