Nyheder

Sejr til herre2 i vigtig kamp

Herre2 var søndag eftermiddag på besøg hos lokalrivalerne fra Lyngby FF, som inden kampen indtog sidstepladsen i rækken. Med Rungsteds placering lige over nedrykningsstregen var der meget vigtige points på spil for begge hold. En sejr til gæsterne i orange ville betyde endegyldigt farvel til Lyngby da i så fald ikke længere ville kun nå over stregen.

Rungsted stillede til dagens kamp med et ultra rutineret hold, da hele fem klublegender tilbage fra midt halvfemserne var at finde på banen. Mikael Kepp, Søren Krogh, Lars Bilde, Claus Gormsen blev på dagen gjort selskab af ingen ringere end Bendt “Bomber” Nielsen, der havde smidt triathlon trikoten og været oppe under taget i Rungsted Hallen for at hente sin egen nummer 14 ned, for at spille denne vigtige kamp.

Udover legenderne, præsenterede Rungsted også to damespillere, som tilsyneladende tiltrak sig stor opmærksomhed hos modstanderens yngre spillere, som under opvarmningen rendte rundt og sang om at deres modstander havde damespillere med på holdet. Ellers et sjovt indspark, men de unge gutter fik i løbet af kampen, erfaret at de to kvinder var nogle af banens bedre spillere målt på teknik og spilforståelse.

Kampen kom igang og Rungsted på spillet fra start. Der var ikke en gang spillet et minut før Christian Sonne havde bolden i mål, direkte på frislag. Desværre mente dommerne ikke at bolden lå stille og derfor blev målet annulleret.

Lyngby havde ikke meget at komme med og kom kun frem til chancer fordi de orange gæster, glemte at lukke af bagude i flere situationer. Det blev til et par rigtig pæne tilbud til de blå, men Claus Gormsen var i den indledende fase, elektrisk og i stødet, da han præsterede flere klasse redninger.

Midtvejs i første periode er Mikael Kepp endt oppe bag modstanderens mål og derfra ligger han en pasning ind i slottet, som Christian Sonne sender i kassen. 1-0 holder til pausen, hvilket var flere mål for lidt, men skarpheden og bevægelse manglede fra udeholdets side.

Der kom mere bevægelse i anden periode og netop på et ryk væk fra sin direkte modstander, kom Søren Krogh fri til at modtage en pasning fri midt i slottet, som han sendte op i toppen af målet til 2-0.

En lyngby reducering til 2-1 betød at de orange måtte skrue op for charmen, og det kom der to mål ud af, først var det Troels Bay Simonsen der foran mål fik skovlet kuglen i mål, det var Troels’ første mål i 150 år, og det udløste naturligvis stor forbløffelse hos holdkammeraterne, at det var netop Troels der ramte bolden.

Kort efter sensationen, kom coach Krogh på tavlen for anden gang, med endnu en afslutning fra slottet, som strøg i mål. 4-1 og nu skulle sejren køres hjem i tredje periode!

Lyngby udnyttede dog to gange at Rungsted sejlede i markeringerne og fik reduceret udeholdets føring, således at den kun lød på 4-3 med fire minutter igen. Men heldigvis for de orange, som måtte se Søren Krogh udgå med en gammelmandsskade, spillede Lyngby fair play og pådrog sig tre to-minutters udvisninger i de sidste tre minutter og det betød at gæsternes Mikkel Walz Sørensen kunne score til 5-3 med to mand i overtal og dernæst lukke kampen med sin anden scoring i tomt mål til resultatet 6-3.

Sejren betyder at Rungsted nu kun skal bruge to points i de sidste to kampe for at sikre sig overlevelse. Sidste modstander i sæsonen er i øvrigt det andet hold, som ligger under stregen, nemlig FFK2.

Kategorier:Nyheder