Nyheder

Boldene kastes op i luften!

Organisationen i Rungsted- Hørsholm Floorball Klub står foran en ændring til den kommende sæson. Det værende både i bestyrelsen og på trænersiden, hvor nye ansigter og kendte ansigter vil blive præsenteret.

Det er hele tiden vigtigt, at der tilføres nyt blod i bestræbelserne på fortsat udvikling af klubben. Dette betyder også at “boldene vil blive kastet op i luften” og rollerne vil blive fordelt anderledes for netop at skabe den helt rigtige dynamik.

Vi er derfor rigtig glade for at både Christian Sonne og Josefine Quaade stiller op til bestyrelsen til generalforsamlingen i april.

Det betyder samtidig at Christian Sonne efter denne sæson stopper som dametræner efter mere end 3 år på posten for i stedet at overtage senioransvaret i klubben. Vi har kendt til beslutningen siden jul, men har først meldt det ud overfor spillerne i denne uge. En af de første opgaver for Christian bliver således, at finde sin egen afløser og det arbejde er allerede startet. Det er forventningen at en ny træner kan præsenteres inden for kort tid ligesom Christian også har startet processen med at finde en eller flere trænere til herreholdene.

Josefine Quaade stiller ligeledes op til bestyrelsen til april. Josefine har ydet en kæmpe indsats på pigeonrådet og vil i bestyrelsen overtage nogle af opgaverne på ungdomsområdet.

“Det er en kæmpe gevinst for klubben at to så vigtige kapaciteter har takket ja til at træde ind i bestyrelsen og de bliver nogle vigtige brikker i bestræbelserne på at tage klubben videre på rejsen” fortæller Stephan Grey

I forbindelse med generalforsamlingen til april træder Andreas Ritterfeldt og Katrine Pedersen med sikkerhed ud af bestyrelsen, men vil fortsat være i klubben. Andreas vil overtage erhvervet som revisor, mens Katrine fortsat vil hjælpe til med praktiske opgaver.

Med ovenstående er de første bolde til næste sæson faldet på plads, mens flere i den kommende tid vil gøre det.

 

 

 

 

 

 

Kategorier:Nyheder