Nyheder

Herre2 måtte nøjes med uafgjort

Sent torsdag aften var Herre2 draget til Bellahøjhallen for at møde FFK2. Hjemmeholdet ligger sidste i rækken og burde derfor have været en overkommelig modstander for udeholdet, men sådan blev det ikke.

Fra start var det de orange der havde teten, igennem fint pasningsspil og bevægelse, desværre blev det bare aldrig rigtig farligt, simpelt fordi der ingen var foran mål langt det meste af tiden.

Lidt over midtvejs i perioden, bryder Christian Sonne en pasning fra FFKs opspil og han løber på tværs af banen og sender et skud lige brystet på keeperen, som ikke kan holde bolden, og hvem andte end Carsten “jeg står foran mål, hvis i er tvivl” Heyn stod klar til at slå returen ind. 1-0 til udeholdet var helt fortjent!

12573783_1689463804662681_7402994963804582309_n

Anden periode lignede på mange måder første, stadig med de Rungsted-Hørsholm i kontrol, men de sortblusede værter kom frem til langt flere kontra chancer i denne periode end tidligere. Men keeper og forsvar fik med hiv og sving afværget et par rigtig nærgående forsøg og i stedet slog Rungsted kontra, hvor Sonne finder en fri Laura Bloch, som flot sender et skud helt op i modsatte hjørne efter hun elegant fik bolden under kontrol.

2-0 er den værste føring i sport og dette måtte gæsterne i hvert fald erkende efter en sløj indsats i tredje periode. Efter ca. 6 minutter får Sonne en to-minutters for hårdt spil ved banden og den ramte FFK spiller valgte efterfølgende at kaste staven efter Sonne, hvorfor han modtog en fem minutters straf, som burde havde været et rødt kort. I mens begge hold var 4 mod 4 lykkedes det hjemmeholdet at først reducere og dernæst udligne på under 30 sekunder.

Rungsted lykkedes ikke med at score i deres 3 minutters powerplay, og i stedet gik hjemmeholdet ned og udnyttede et alt for passivt forsvar fra gæsterne og så var de foran! 3-2.

Intensiteten steg voldsomt i slutningen af kampen og godt nok var begge hold med på det måske lidt for hårde spil ved banderne, men gang på gang, kom der efter tacklinger og spark fra hjemmeholdets spillere.

Med 20 sekunder igen, lykkedes det for gæsterne at få udlignet ved Sonne, som får sendt et skud ned i venstre hjørne af målet. Kort efter sortner det endnu engang for samme FFK spiller, som tidligere havde kastet med sin stav, da han i endnu en nærkamp med Sonne falder og efterfølgende sparker direkte ud efter udeholdets spiller. Endnu en fem minutters udvisning, men intet rødt kort?? I følge reglerne giver to fem minutters i samme kamp automatisk rødt kort. Episoderne der er nævnt i referatet var langt fra enkelt stående, men dømt er dømt og kampen er afsluttet, som den startede med lige mange mål til hvert hold.12573169_1689490791326649_1174434627400619496_n.jpg

MOM: Sonne var manden bag alle tre mål, men der var absolut flere opløftende præstationer på holdet denne aften. Laura Bloch scorede et flot mål og kæmpede bravt i hjørnerne med de noget større herrespillere, det samme med Lotte Laugesen, som flere gange brød spillet på midten og lige manglede de sidste millimeter for at få kuglen videre til en medspiller eller selv få afsluttet.

Kategorier:Nyheder