Nyheder

Gratis træningsdragt til trænere og ungdomsspillere

Trænere og ungdomsspillere i Rungsted Hørsholm floorball klub vil i starten af februar få klubbens nye træningsdragt fra Nike (se foto). Træningsdragten er lavet i 100 % polyester og i et Dri fit materiale, så den bruges til træning og kampopvarmning. Træningsdragten er til alle trænere og de ungdomsspillere, som har betalt kontingent og som har investeret i et spillersæt med henblik på at spille kampe for klubben ( + målmænd).

”Vi vil med dette tiltag gerne tage næste skridt i forhold til , at spillerne fremstår som en samlet enhed når de repræsentere klubben. Det har kun været muligt, fordi LIC engineering og Telecom Consulting har tilbudt, at give et ekstra sponsorat til ungdommen. Udover sponsoratet har bestyrelsen bevilget et tilskud til træningsdragterne” udtaler Stephan Grey

Det er vigtigt for bestyrelsen at alle medlemmerne får mulighed for at erhverve sig klubbens nye træningsdragt. Bestyrelsen har derfor besluttet at give det samme tilskud til alle klubbens øvrige medlemmer. Konkret gives et tilskud på 100 kr. til de medlemmer, som ønsker at købe klubdragten, således træningsdragten kan købes til 450 kr. incl tryk.

Bestilling af træningsdragten er til rhfk@outlook.dk med angivelse af størrelse inden 15. februar. Betaling er via mobilepay 21 21 62 87.

Alle spillere med eget spillersæt og målmænd er blevet kontaktet på mail

Træningsdragten bliver leveret med orange logo på højre bryst, samt klubmavn på ryggen.

image image

Kategorier:Nyheder