Nyheder

Damerne manglede marginalerne

Rungsted Ladies – Vallensbæk. 2-3 (0-1)(1-2)(1-0) Fredag aften tog et veloplagt damehold imod sæsonens “onde” ånd Vallensbæk, de to forrige møder var faldet ud til gæsternes fordel og derfor var der lagt op til revanche i Rungsted Dome.

Oplægget for kampen (lavet af en sengelagt coach Sonne) dikterede disciplin, hurtighed, kommunikation og udnyttelse af hinanden stærke sider. Ass. Træner Dalle havde i dagens anledning fået hjælp fra herreholdets træner, Transel.

Under opvarmningen virkede Rungsted ikke helt klar og 1 periode var da også en blandet landhandel, for mange usikre indgreb og ubeslutsomhed resulterede i et føringsmål til gæsterne efter små 11 minutter. Selvom man kom frem til nogle gode chancer så virkede opspillet en smule forkrampet, dette skal selvfølgelig også tilskrives Gæsternes udemærket opdækning.

Under pause teen blev der dikteret mere bevægelse i angrebet og mere beslutsomhed fra backerne.

12631359_10154478531128976_7754219987052040568_n

2. Periode stod der mest Rungsted på og efter små 9 minutter var der gevinst da Josefine Quaade banker bolden i nettet fra distancen med assist fra en velspillende Sarah Hammer. 1-1 gav Rungsteds damer blod på tanden og flere store chancer blev skabt, men der manglede desværre lige det sidste, et tema der gjorde sig gældende for hele kampen.

Vallensbæk får scoret til 1-2 og 1-3 inden for de sidste 1-1/2 minut af periodens udløb, efter nogle kedelige opdækningsfejl. Desværre for Rungsted der måtte gå til pause endnu engang bagud, men som det klart mest spilstyrende og chance skabende hold.

3 periode og der var dikteret fight og skud på mål og det må man sige at der kom. Efter 5 minutters spil finder Marta Majkut, anfører Lotte Laugesen, som efter et par sving med staven får ramt kuglen og sender den forbi Vallensbæk keeperen. 2-3 med 15 minutter tilbage og nu var Vallensbæk for alvor på hælene.12376216_10154478566253976_8262374371289450098_nKort efter får Rungsted Ladies så chancen i kampens eneste powerplay, desværre uden mål og resten af kampen stod på stormløb mod Vallensbæks målkvinde, som også fik god hjælp fra hendes forsvar. Flere gange tænkte man “nu er den der” men på en eller anden måde blev den ude, selvom bolden lå og dansede på stregen.

Ass. Coach Dalle toppede kæderne til sidst og trak også Annika Panduro ud fra kassen til fordel for en ekstra markspiller, men lige lidt hjalp det. Vallensbæk kunne noget ufortjent tage hjem og holde weekend som sejrsherrer og det var nogle skuffede Ladies der gjorde status over kampen bagefter.

Man havde på fornemmelsen at hvis kampen bare havde varet 5 minutter mere så havde Vallensbækfortet ikke holdt Rungsteds krigere ude, desværre var det ikke sådan og Vallensbæk kendte sine besøgstider!

LOM: Sarah Hammer fik æren af at blive kampens spiller, hun arbejde fortrinligt forlæns og baglæns og fik skabt flere gode chancer for hende selv og hendes medspillere, men det var i hård konkurrence med hendes holdkammerater som alle kunne have taget den. Store plusser skal også gives til Louise Roulund, Laura Bloch, Josefine Quuade og Christina Walther som løb solen sort og kæmpede flot!

 

Kategorier:Nyheder