Nyheder

U11 vinder tæt kamp over Helsingør

U11 spillede søndag kamp på hjemmebanen mod Helsingør – en kamp der samtidig var top mod bund. De lyseblå fra nord har et ungt og talentfuld hold, men indtager en plads i den tunge ende af rækken, mens de orange spiller med om førstepladsen.

Det var dog ikke helt til at se i dagens kamp, hvor Helsingør med lidt held kunne have fået point med hjem. Kampen sluttede dog med en forventet sejr til favoritterne på 8-7. Det skal retfærdigheds siges, at hjemmeholdet spillede med 3 angrebskæder i hele kampen og gav debut til en række nye spillere.

1. periode starter med en hurtig scoring til hjemmeholdet. Det er Emil Hansen der scorer, mens Thomas Jensen har næstsidste stav på bolden. I angrebet efter kunne hjemmeholdet have udbygget føring yderligere med flere nærgående forsøg, men i stedet slår udeholdet kontra og udligner. Spillet bølger frem og tilbage med hjemmeholdet, som mest boldbesiddende og spilstyrende. Midtvejs i perioden scorer hjemmeholdet 2 mål og kan gå til pause med en sikker føring på 3-1.

2. periode starter igen med en hurtig scoring til hjemmeholdet. Denne gang er det dagens point konge Alfred Andreasen, der scorer efter oplæg fra Gustav Larsen, der på en lang stikning sender Alfred alene afsted mod målet. Efter scoring mister hjemmeholdet koncentrationen, hvilket bl.a. kommer til udtryk ved at holdet får en udvisning for at være 9 spillere på banen. Udeholdet udnytter dette og score 2 mål, hvor især det sidste var rigtig flot. Fra kanten laves en hurtig vending og bolden sendes afsted mod fjerneste målhjørne uden chance for Magnus i målet. Der scores yderligere 3 mål i perioden. Hjemeholdet bliver noteret for 2 mål og kan dermed gå til pause med en føring på 6-4. Emil Hansen og Nicolai Christensen scorer, mens Alfred Andreasen assisterer til begge mål.

3. periode starter som de foregående med en hurtig scoring til hjemmeholdet. Emil Hansen scorer sit 3 mål i kampen og igen er det Alfred Andreasen, der har næstsidste stav på bolden. Herefter stopper hjemmeholdet med at spille og bliver mere febrilske og glemmer at dække op, hvilket udeholdet straffer flot med 3 scoring på bare 5 minutter og dermed udligner det der lignede en sikker føring. Hjemmeholdet bevarer dog roen og scorer til 8-7 med 2 minutter tilbage af perioden. Det er Elias Karolyi, der afslutter tæt under mål og Oscar Christensen der assisterer.

En fornuftig kamp af holdet og en flot debut til de mange nye spillere. De unge spillere fra Helsingør spillede rigtig flot og kunne med lidt mere held have fået deres første point – det skal nok snart komme.

1 0:20   1-0 Emil Hansen ass Thomas Jensen
1 2:46    1-1
1 6:48    2-1 Elias Karolyi
1 8:20    3-1 Oskar Pedersen
2 0:20    4-1 Alfred Andreasen ass Gustav Larsen
2 3:24    4-2
2 6:28    4-3
2 9:09    5-3 Emil Hansen ass Alfred Andreasen
2 11.29   5-4
2 14:09  6-4 Nicolai Christensen ass Alfred Andreasen
3 1:47     7-4 Emil Hansen ass Alfred Andreasen
3 5:49     7-5
3 9:10     7:6
3 10:54   7:7
3 13:23   8-7 Elias Karolyi ass Oscar Christensen

 

Kategorier:Nyheder