Nyheder

Revanche til damerne

Efter to nederlag i træk til Vallensbæk, var Rungsted-Hørsholm Floorball Klubs damehold igen tilbage på sejrssporet fredag aften, da FFKs damer kiggede forbi Rungsted Hallen til en omgang floorball.

Hjemmeholdet stillede op med 3 kæder og masser af god energi. De to nederlag skulle vaskes væk denne aften! Udeholdet kom med 8 spillere, og derfor var deres udgangspunkt noget mere defensivt orienteret, men de kom nu frem til et par halvstore chancer undervejs i kampen alligevel.

Rungsted indledte med at få spillet bolden godt rundt om gæsterne, men hjemmeholdet kom ikke rigtig frem til noget rigtig spændende, for udeholdets kompakte forsvar stod godt i vejen og forhindrede de helt åbne chancer og i stedet blev mange af skuddene blokeret, og ordet “AV!” blev brugt flittigt kampen igennem af sortblusede gæster.

Lidt over midtvejs i første periode kommer Rungsted i front, da makkerparret Hammer/Quaade kombinere for 1-0 scoringen, med Hammer som assistent og Quaade som skarpretter. 12491907_10207981542513719_470149328198392932_o

Det var hele tiden et spørgsmål om tid, hvornår målet kom til hjemmeholdet, men der tegnede sig alligevel et billede af forløsning i hjemmeholdets ansigter efter scoringen.

Efter pausen fortsatte kampbilledet med hjemmeholdet i den styrende rolle, men med gæsterne som en aggressiv modpart, der i højere grad satsede frem af banen. Det gav lidt mere at lave for Panduro i kassen og forsvaret i sin helhed.

Josefine Quaade var igen på pletten efter 4 minutters spil i perioden, da Helle Gabrielsen satte hende op til scoring, skuddet blev sendt afsted fra en meget spids vinkel, men bolden fik alligevel sneget sig ind. 2-0.

Kort efter fik gæsterne udbytte af deres anstrengelser fremad banen og efter Annika Panduro måtte give en retur op, stod der er en FFK-spiller klar foran målet, som helt uhindret kunne skubbe boldeni mål. Et irriterende mål for hjemmeholdet at indkassere, da de ellers havde styr på kampen.

Heldigvis havde kampens spiller Christina Walther sat sig for at score, og efter utallige forsøg lykkedes et gennembrud fra den slidstærke back, og hun kunne komme fri til skud ind over midten. 3-1 og der var igen lidt luft ned til gæsterne på tavlen.12473892_10207981635916054_7365022678142885579_o.jpgMålet hjalp dog ikke på koncentrationen hos Rungsted, for udeholdet kom endnu en gang frem til et par pæne chancer, hovedsageligt på kontra, hvor et lidt for satsende hjemmehold, gav en del plads op hjemad banen, i forsøget på at skabe noget fremad. FFK var dog lige så uskarpe som hjemmeholdet og derfor stod der 3-1 på tavlen efter anden periode.

De orangeklædte kvinder indledte tredje periode med en scoring, allerede efter 21 sekunder. Efter et skud fra Josefine Quaade, samlede Charlotte Klinge returen op og fik puttet bolden i mål. Første mål for Klinge, der er et produkt af klubbens damefitness hold, hvor hun fik mod på mere end bare fitness!

Med 4-1 på tavlen og et udehold, der begyndte at hive lidt efter vejret, gik kampen i stå og den intensitet der var, siv ligeså stille ud af kampen. Rungsted havde ikke skarpheden til at få sat yderligere bolde i kassen, for mange skud røg forbi mål og så blokerede FFK også en del af dem.

Som kampen var ved at rinde ud, indtraf et dramatisk øjeblik, hvor Charlotte Klinge faldt om på banen med smerte i knæet. En virkelig irriterende hændelse i en kamp som kun manglede 1 minut fra at være sluttet. Heldigvis virkede det kort efter til at det måske ikke var helt så slemt som først frygtet.

Rungsted vinder kampen med 4-1, men der kunne og burde været scoret et par mål yderligere, for at barometret var kommet helt op at ringe, men en sejr er en sejr og det var det hjemmeholdet kom efter i dagens kamp.

LOM: Christina Walther var banens skarpeste på dagen. Hun fordelte boldene flot fra sin backposition og sikrede hele tiden at angrebsspillet ikke gik i stå. Derudover krydrede hun indsatsen med et flot slider mål, hvor et af hendes mange ryk ind over midten lykkedes og hun kunne sætte kuglen i kassen.

Kategorier:Nyheder