Nyheder

Vallensbæk var for stærke

Rungsted Ladies var onsdag aften en tur i Vallensbæk for at spille i mod de grønblusede værter, som sejrede i sæsonens første indbyrdes opgør med 3-2.

Kampen igennem, var der tale om en intens fight, hvor spillet ved banderne blev helt afgørende for kampens udfald. Begge hold havde vel bolden lige meget, men det var det orange udehold, som forsøgte sig mest, med at skabe noget.

Hjemmeholdet var defensivt orienteret og ville ikke meget når de var på bolden, i stedet blev der slået lange bolde, som ofte endte i hjørnet, hvor gæsterne vandt bolden tilbage.

Vallensbæk var anderledes skarpe, når de erobrede bolden fra de orange midt på banen, og det udmøntede sig i et par scoringer i løbet af kampen.

Stillingen var 2-1 efter første periode, hvor Rungsteds mål blev scoret af Katrine Lind, der listede bolden ind helt ude fra hjørnet af. I den anden ende var det to bolde, som blev sendt afsted langt udefra, som snød Panduro i kassen, da der var trafik lige foran mål.

I anden periode var marginalerne med hjemmeholdet, som scorede to gange, efter en løs bold foran gæsternes mål, hvor den bliver rettede af. Rungsted plejer normalt slet ikke at tillade spillere komme så tæt på mål uden at markere dem ud fysisk, men det rullede ikke rigtigt for gæsterne på dagen.

I den anden ende sikrede Louise Roulund med sit mål, at kampen fortsat ikke var afgjort og stillingen således var 4-2 til hjemmeholdet efter 40 minutter spillet.

6857_10208680093377719_1369325760541687501_n

I tredje periode fik Rungsted flyttet spillet længere frem på banen og fik i flere momenter presset Vallensbæk ned, men skarpheden og evnen til at få boldene på mål manglede og det kom i sidste ende til at blive afgørende.

Udeholdet var tvunget frem på banen og det skabte naturligt nok, huller bagude, som hjemmeholdet udnyttede til at scorer yderligere to mål og dermed vinde kampen 6-2.

Resultat kan godt virke noget misvisende, men sådan er det når det ene hold er skarpere end det andet, i tætte kampe er det marginaler der afgøre og dem havde udeholdet ikke med sig i denne kamp.

LOM: Laura Bloch spillede en rigtig fornuftig kamp, og skabte en del ting i offensiv zone, selvom bolden ikke altid rullede hendes vej, når skarpheden bliver fundet frem igen, så kommer der også mål fra den hurtige wings stav.

Kategorier:Nyheder