Nyheder

Herre 1 kendte ikke deres besøgstid

Lørdag eftermiddag spillede klubbens bedste herrehold mod det suveræne tophold fra Helsingør. Selvom naboerne fra nord har fejet al modstand af banen i indeværende sæson, så er kampene mod arvefjenden næsten altid tætte.

De orangeklædte får en drømmestart. Efter bare 26 sekunder finder Stephan Grey en fri Peter Thage i slottet, som scorer sikkert. Glæden er kun kort for mindre end 2 minutter efter udligner hjemmeholdet. Det bliver 2-1 efter 7 minutter, inden Stephan Grey kommer alene afsted mod målet og scorer sikkert. Det bliver 3-2 til hjemmeholdet inden pausen, efter en periode, hvor hjemmeholdet var bedst men hvor udeholdet var farlige på kontra.

2. periode starter som første periode. Der er kun spillet 30 sekunder, da Dennis Hørringsen   finder Peter Thage, som scorer sit andet mål og udligner til 3-3. Hjemmeholdet skal kun bruge et minut inden de igen er foran. Jonas Hviid scorer fra midten af banen i en situation hvor udeholdets målmand ikke så helt heldig ud. Det skal dog retfærdighedsvis siges, at Daniel Hermansen på dette tidspunkt havde haft flere klasseredninger.

Heldigvis kommer de orangeklædte sig hurtig over målet. Efter et hurtigt kombinationsspil i højre sidde finder Stephan Grey banens yngste markspiller der scorer til 4-4. Sidst i perioden svigter koncentrationen flere gange, hvilket hjemmeholdet udnytter og bringer sig i front med 2 mål inden pausen

3. periode bliver en gentagelse af de 2 foregående perioder dog med modsat fortegn, desværre. De orangeklædte vælger ikke kun en enkelt gang men hele 2 gange, at spille en lyseblåspiller fri i slottet, hvilket hjemmeholdet udnytter til at kommer foran med 4 mål. Stephan Grey får pyntet på resultatet til sidst, men på dette tidspunkt var kampen reelt lukket. Det var Dennis Hørringsen der havde næstsidste stav på bolden.

Ærgerligt, at der på en dag hvor hjemmeholdet var til at tale med, at det ikke blev udnyttet. De personlige fejl var for mange, hvilket skal forbedres i de kommende kampe

MOM Daniel Hermansen som i flere tilfælde var en levende mur

 

Kategorier:Nyheder