Nyheder

U11 var tættest på sejren i topopgøret mod Rødovre

Årets første kamp mod Rødovre blev flyttet pga af snevejr, og selvom det hvide pulver også i denne weekend dækkede hele  landet så var nogle helt andre mængder, som den orange karavane fra Rungsted uden problemer kunne passere.

Både Rødovre og Rungsted-Hørsholm floorball klub er på forhånd udråbt til favoritter i rækken, så det var en kamp begge hold havde set frem til med spænding.

1. periode starter i et højt tempo med mange chancer til begge hold. Skarpheden og godt målmandsspil i begge ender betød, at der i perioden kun bliver scoret en enkelt gang. Det var hjemmeholdet der var først på måltavlen efter at have etableret et pres mod udeholdet.

2. periode starter med et overtag til de orange og efter kun få minutter af perioden giver det også resultat. Efter nogle flotte driblinger kan William Palmqvist udligne til 1-1. Den stilling holder til periodens 10 minut hvor de orange scorer til 1-2. Bolden når kun lige at blive givet op inden hjemmeholdets målmand igen skal hente bolden ud af netmaskerne. Denne gang er det Nicolaj Dahl der scorer. Inden periodens udløb får hjemmeholdet på bare 30 sekunder udlignet føringen, således kampen igen var helt åben inden 3. periode.

I 3. perioden er der et hav af chancer i begge ender og publikum fik spænding for alle pengene. Midtvejs i perioden får de medrejsende tilskuere mest at glæde sig over, da de orange kommer foran. Den stilling holder til 30 sekunder før tid, hvor hjemmeholdet får scoret til 4-4, hvilket bliver kampens resultat.

Lidt ærgerligt med den sene udligning, men en god kamp af hele holdet, som lover godt for fremtiden.

 

Kategorier:Nyheder