Nyheder

Herre2 storsejrede

Fredag aften lagde Herre2 fra land i det nye år med hjemmekamp i mod Amager FK, som holdet i starten af december havde spillet 3-3 med på udebane. Det var også i denne kamp at holdets træner Søren Krogh pådrog sig sit røde kort og efterfølgende karantæne.

Men returmødet blev aldrig rigtig spændende. Godt nok var stillingen kun 2-0 efter første periode, men i anden periode satte hjemmeholdet tingene på plads, efter en skarp afslutning på perioden. Her gik de orange fra 4-1 til 7-1  på 3 minutter også kampen endegyldigt lukket.

I tredjeperiode gik der lidt hawaii-bold i den, men ikke destomindre lykkedes det for Rungsted-Hørsholm at gøre stillingen tocifret og kampens endelige resultat endte med at lyde på overbevisende 10-2 og der med kunne holdet også indkassere en kasseøl fra klubben formand, der havde indgået et resultatvæddemål med holdets træner Søren Krogh om at kampen IKKE ville ende 10-2. Skarpt set af Coach Krogh!

MOM: Christian Sonne var skarp for første gang i sæsonen og satte hele 5 mål og 2 assists, og var svær at komme uden om både på banen og som MOM.

Kategorier:Nyheder