Nyheder

Vi gentager succesen – prøv fitnessfloorball gratis i 8 uger

Rungsted Hørsholm floorball klub gentager succesen fra efteråret, og tilbyder  nye medlemmer et 8 ugers gratis prøvemedlemskab til fitnessholdet for kvinder. Træningen starter mandag den 11. januar kl. 19:00 i Rungstedhallen v/ Rungstedskole og fortsætter herefter de følgende 8 mandage på samme tid.

Fitness floorball er målrettet til at forbedre kondition gennem korte intervaløvelser og floorballspil. Erfaringen er, at fitness floorball forbedre din kondition markant – deltagerne på forløbet i efteråret fik i gennemsnit forbedret deres kondi med 50 pct.

Det er erfarne instruktører fra Rungsted Hørsholm floorball klub der står for undervisningen.

Alle kvinder kan deltage uanset alder og det er ikke nødvendigt at have kendskab til floorball, alt det kræver, er et par indendørs kondisko, træningstøj og en vandflaske. Stave til floorball kan lånes i hallen.

Tilmelding sker ved at sende en mail på rhfk@outlook.dk

Læse mere om holdet her

 

Kategorier:Nyheder