Nyheder

U13 vinder sikkert over Jægerspries

U13 holdet var ramt af flere afbud, men vinder alligevel kampen relativt sikkert.

I 1. periode spiller de orange bolden godt rundt og holdet kommer frem til mange chancer. Inden uret har rundet 3 minutter er holdet foran med 3-0. Johan Duckert scorer målene til både 1-0 og 2-0, mens Sophus Gormsen scorer til 3-0. William Palmqvist viser fornemt overblik og assisterer på 2 af de 3 første mål, mens Christoffer Madsen har næstsidste stav på det sidste mål. Udeholdet reducerer til 1-3 inden Valdemar Jarløv scorer til 4-1 med assist fra Sophus Gormsen. Herefter viser dagens mand på kamprapporten Sophus Gormsen, at han med en fantastisk teknik og hurtighed i både spil og opfattelse kan drive gæk med hvilken som helst forsvar. Sophus scorer de næste 3 mål til pausestillingen 7-1.

2. periode kommer til at bære præg af hjemmeholdet spiller med 2 mand i undertal. Tempoet bliver sat et gear ned, selvom det netop var et fokuspunkt i pausen. Alligevel kommer holdet foran med 8-1 – målscorer er William Palmqvist. Herefter viser udeholdets bedste på dagen, Lucas Gotfredsen utrolig skarphed og reducerer til 8-2 inden Casper Kuhn sætter en flot kasse efter oplæg fra Gustav Larsen til 9-3.

3. periode bliver kørt stille og roligt hjem med en 2-1 sejr. Johan Duckert scorer begge mål med assist fra Valdemar Jarløv og Sophus Gormsen.

Kampen ender derfor med en sejr på 11-5 til de orange som topper U13 rækken

En stor ros skal lyde til Jægerspries der aldrig gav op og havde flere yngre spillere med..

Kategorier:Nyheder