Nyheder

Med hiv og sving

Den sidste kamp før juleferien var imod Politiet, og med et par afbud op til kampen var det en relativ smal hjemmeholdstrup på 8 markspillere, der dog tog imod en endnu smallere trup på i alt kun 6 markspiller fra Politiet, der i dagens anledning havde glemt kamptøj.

Kampen var derfor i fare for ikke at blive afviklet da DAFU regler diktere at der skal være nummeret spilletøj. Rungsteds unsung hero på sidelinjen Lasse Larsen var dog snarrådig og fik hurtigt fremskaffet noget spilletøj fra den lokale fodbold klub så kampen kunne startes. Som sidebemærkning sad selv samme Lasse selvfølgelig ved dommerbord samt havde sikret forplejning til holdet efter kampen – mere behøver vist ikke at nævnes….

Et andet par der gjorde det godt var dommerne Ken & Tobias der i dagens anledning egerede dommer par og gjorde det rigtig fint, med rolige og konsekvente indgreb og tilpas kommunikation.

Kampen var der ikke så meget at sige til, Politiet kæmpede forbilledligt i 2 perioder og formåede faktisk at holde 3-3 indtil 3. periode hvor kræfterne slap op. Dette var guf for Grey der ved flere lejligheder agerede levende snurretop og scorede 4 kasser i træk og sikrede Rungsted 3 vigtige point til kontoen.

God Jul!

Kategorier:Nyheder