Nyheder

U13 vinder over Benløse

U13 kampen blev en tæt spillet kamp mellem drengene og Benløse, det startede desværre med en sløset opvarmning hvor trænerne; Gormsen, Larsen og Kofoed blev nød til at råbe af drengene for at de kom op i tempo.

 

Starten af kampen blev en kamp hvor at Rungsted spillede den rundt de første par minutter men havde lidt svært ved at få den lagt op af banen og få et ordentligt angreb, og det var også Benløse der ligger ud med at score efter 4 minutter. Hvor William De Boer inde i kassen ikke havde en chance, men 0-1.

 

Kampen fortsætter med at Rungsted har bolden men fortsat problemer med omstillingerne fra forsvar til angreb. Efter lige knap 14 minutter får Rungsted frislag oppe i venstre hjørne hvor Sophus med det samme ser en helt fri August på midten som slå til den med det samme og sætter den oppe i højre hjørne, 1-1 og det er også resultatet efter 1. periode.

 

Anden periode går lidt mere roligt til værks men med et Rungsted hold som fortsat har problemer, de ligger derfor ud med at køre fuldbanepres hvilket var første gang for de to nye Oscar og Elias så det skulle lige forklares, men de to unge drenge tog det til sig og gjorde som trænerne sagde. Men efter 5 minutter som planlagt stoppede de og det gav ingen bonus. Så stadig 1-1 efter 2. periode.

 
3. periode starter ud med igen et Rungsted fuldbanepres hvor det så lidt mere lovende ud og denne gang går der ikke mere end 1½ minut før Sophus finder Johan og han sætter en flot bold i målet som målmanden ikke havde en chance for at tage! Benløse svarer hurtigt tilbage med et pres hvor de trykker Rungsted godt ned med nogle gange fik Rungsted brudt spillet og fik nogle kontringer og efter knap 6 minutter udligner Benløse med et lidt af et kluddermål hvor William i målet ikke rigtig kunne finde bolden.
Herefter bølger spillet frem og tilbage og Rungsted for nogle angreb men kan ikke få sine backer med og det giver nogle problemer i angrebsspillet.

 
Med 5 minutter tilbage tager Rungsted timeout hvor de lige får vejret og så blev der sat ”The Ultimate” kæde ind, hvor der bare skulle presses og få et mål. Der går dog ikke mere end 2 minutter inden perlevennerne Johan og August finder hinanden og Johan får sat sit andet mål ind. Men det lukkede ikke kampen med ½ minut igen tog Benløse timeout, hvor Rungsted drengene bare fik lov til at få noget vand og få vejret, og bare fik af vide, nu skulle denne kamp bare vindes.
Det gjorde den også med et Benløse angreb med 10-15 sekunder igen hvor det var rigtig tæt.

 

Kampen slutter 3-2 til Rungsted men en meget tæt kamp som først skulle afgøres i de sidste minutter. Første sejr til de tre nye trænere; Emil Larsen, Nicolai Gormsen og Kasper Kofoed.
Stort tillykke til U13 drengene som topper U13 ligaen med en kamp i underskud i forhold til Lyngby som kommer stærkt efter!

 

MOM: Valdemar Jarløv og Oscar Christensen gjorde et fantastisk arbejde!

 

Kategorier:Nyheder