Nyheder

U15 vinder kamp efter flot spil

Drengene var klar for start og det kunne man bestemt også se i deres spil. Der skulle alligevel gå næsten 6 min af kampen før den første scoring kom. Emil Larsen sætter den sten sikkert i målet og så var Rungsted var foran. Emil scorer også til 2-0. Der går ikke mere end et minut, før Lord kæden melder sig ind i kampen. William opsnapper bolden i egen zone, transporterer bolden op mod siden, ligger den ind over og forbi målmanden, hvor Emil Isaksen modtager bolden. Is køligt sætter han bolden i nettet til 3-0.

Rungsted forsætter det flotte spil både i 2 og 3 periode. Begge kæder har nogle rigtig gode elementer under hele kampen, flotte opspil, spiller bolden rundt og er gode til at lukke ned for Lyngby skud. Emil Larsen scorer både i 2 og 3 periode og dermed lukker og slukker han kampen med 5-0.

Nogle som også er værd at nævne er: Niels, som holder buret rent og tager nogle gode redninger. Gustav, som den yngste spiller på holdet, kommer han op og får rigtig mange gode scor på mål.

MOM: Emil Larsen med hans 4 flotte mål og hans flotte spil. En meget rutineret og stabil spiller.

Kategorier:Nyheder