Nyheder

U11 vinder 6-3 over Hvidovre

I den første kamp søndag tog U11 mod Hvidovre. Hjemmeholdet stillede op med hele 5 u9 spillere i startopstillingen.

Selvom nogle af hjemmeholdets spillere var flere hoveder mindre, så var det to hold, der stod godt til hinanden på banen og det var en meget lige kamp.

1. periode starter med lidt usikkert spil fra de orangeklædte, hvilket Hvidovre udnytter, og på en fejlsatsning i opstillet vender de spillet og scorer til 1-0. Som perioden skrider frem kommer hjemmeholdet mere med i kampen og har flere store chancer inden Alfred Andreasen finder en fri Nicolai Dahl, som scorer til 1-1.

2. periode starter med en Hvidovre scoring efter bare 50 sekunder. Herefter overtager hjemmeholdet spillet og efter nogle fine kombinationer udligner hjemmeholdet til 2-2. Målet blevet scoret af Emil Kjær Hansen med assist fra Alfred Andreasen. I sidste sekund af perioden trækker Emil Kjær Hansen ind fra hjørnet og sætte den i modsatte kryds – en virkelig flot scoring.

3. periode starter igen med en Hvidovre scoring inden hjemmeholdet sætter sig på kampen. Hjemmeholdet scorer 3 mål på 5 minutter og lukker kampen. Første mål bliver scoret af Nicolai Dahl med assist fra Emil Kjær Hansen. Målet til 5-3 bliver scoret af Emil Kjær Hansen med assist fra Alfred Andreasen, mens Oscar Christensen lukker og slukker med målet til 6-3.

MOM er hele holdet – hvor er det skønt at se alle står sammen og viser at de kan spille som et hold

Kategorier:Nyheder