Nyheder

Overtidsnederlag til Herre 1 mod Vallensbæk

Fredag aften havde Rungsted Hørsholm Floorball klub besøg af Vallensbæk i 1. division for herre.

Begge hold bejler til en plads i toppen af rækken og dagens kamp var en direkte duel om 3. pladsen.

1. periode starter lidt afventende for begge hold. Selvom der midtvejs i perioden bliver der åbnet mere op med mange chancer i begge ender af banen slutter perioden uden mål.

2. periode starter med et hurtigt mål til hjemmeholdet. Det er Nikolaj Hommel der er skarpretteren og bringer de orange foran. Desværre bliver målet en sovepude for hjemmeholdet, der sænker tempoet, hvorefter Vallensbæk sætter sig på spil og chancer. Der bliver scoret yderligere 4 mål i perioden – alle til udeholdet, hvilket betyder perioden slutter med 4-1 til udeholdet.

3. periode starter med et massivt pres fra hjemmeholdet i et forsøg på at komme tilbage i kampen. Det giver naturligvis nogle åbninger i forsvaret, hvilket giver de 50 fremmødte tilskuere en underholdende og nervepirrende kamp med mange chancer i begge ender. Heldigvis er det hjemmeholdet der kommer bedst ud af det med 3 mål på 5 minutter og udligner udeholdets føring. Hjemmeholdet får muligheden for at lukke kampen med 2 mænd i overtal sidst i perioden. Modsat tidligere får holdet gummiarm og udnytter ikke den store mulighed for at tage alle 3 point.

I stedet må kampen i overtid. Kort inde i overtiden får hjemmeholdet en udvisning, hvilket Vallensbæk udnytter til at score og dermed får udeholdet det ekstra point med hjem til Vestegnen sammen med 3. pladsen.

Kategorier:Nyheder