Nyheder

Sikker sejr til Rungsted Ladies

Fredag aften havde Rungsted-Hørsholm Floorball Klubs bedste damehold besøg af Hvidovre Attack Floorballs liga-reserver i 1.Division.

Til kampen kom gæsterne med en noget bredere trup, end set tidligere og kunne mønstre næsten 3 fulde kæder, så det lignede en svær opgave for hjemmeholdet, der dog måtte påtage sig favoritrollen.

Rungsted Ladies gav debut til Ingrid Mjøen, som efter kun 4 træninger på klubbene motionshold, havde sagt ja til at prøve sig selv af i kamp, og hun leverede fra første fløjt.

Rungsted-Hørsholm lagde klart bedst ud og dominerede kampen fra start. Bolden blev rullet rundt i et pænt tempo, flere muligheder opstod for at skyde på mål.

Hvidovrekeeperen stod dog en rigtig fin kamp, med flere gode redninger undervejs i kampen.

Efter 15 minutters spil opstår der pludselig en helt åben mulighed til debutanten Ingrid Mjøen, som modtager en flot pasning fra Sarah Hammer. Alene med målmanden dribler hun stille og roligt ned og sætter bolden under armen på målmanden.

En fortjent føring til hjemmholdet, som i første periode satte dagsordnen.

Anden periode var kampbilledet stort set det samme, dog kom udeholdet lidt længere frem på banen. hvilket skabte en del flere infights og mere rodet spil.

Rungsted-Hørsholm kom dog fortsat frem til en del chancer, og en af dem blev omsat til årets mål i Rungsted Hallen, da anfører Lotte Laugesen i en kontring, finder Laura Bloch med en tværpasning over 10 meter, som blot sætter staven på bolden i 20 centimeters højde og dirigerer den i mål.

2-0 målet skabte lidt ro på kampen og udeholdets energi forsvandt i takt med at Rungsted-Hørsholm fortsatte med dominere kampen.

Næste scoring i kampen faldt først midtvejs i tredje periode, og denne stod der også hjemmeholdet på. Rungsted-Hørsholms goalgetter Josefine Quaade satte uimodståeligt en modstander ude ved banden og trak ind mod midten og sendte et hårdt trækskud op i målhjørnet.

Det var tydeligt at 3-0 målet endegyldigt lukkede kampen og derfor var det også rent kosmetik at Josefine Quaade kunne sende bolden i kassen direkte på frislag til 4-0 med under 30 sekunder tilbage af kampen.

Lady Of the Match: Laura Bloch var bedste kvinde for hjemmeholdet, med mange gode aktioner og ikke mindst med sidste stav på årets mål.

11260714_10153782166727340_2900302544303585441_o

Kategorier:Nyheder