Nyheder

Thage tilbage!

Fredag aften lagde Rungsted Hallen rammerne for det første møde imellem Rungsted og holdet fra CBS Sport, der havde en gennemsnits alder noget under hjemmeholdets. Optakten til kampen havde ikke været den bedste, da onsdagstræningen var aflyst grundet damernes pokal kamp imod Copenhagen.

Om det var den manglende træning eller blot ønsket om at gå weekenden godt i møde skal være usagt, men Rungsted holdet havde den bedste og mest fokuserede opvarmning længe og var med 12 mand og 2 keepere klar fra start. Så klar at holdet førte 3-0 efter 1 minut og 12 sekunders effektiv spilletid og med et mål til i tiden 3:00 havde Hommel, Dennis og Thage gange 2 sat sit effektive aftryk på spillerne fra CBS Sport, der aldrig rigtig kom sig oven på denne chok start.

Resten af perioden forløb uden scoringer men med ganske flot spil af hjemmeholdet og sporadiske kontra angreb fra udeholdet.

Anden periode var dårligt startet, da CBS Sport i umiddelbar forlængelse af face-off fik bragt lidt balance i regnskabet igen, hvor Rungsted spillerne så noget passive ud. Da Trock et par minutter senere pådrog sig en korrekt dømt udvisning fik CBS Sport en gylden mulighed for at komme tilbage i kampen. Box playet fungerede dog ganske fortrinligt og da udeholdet ovenikøbet løb ind i en udvisning endte det hele med at Krogh kunne udbygge føringen til 5-1. Perioden sluttede af med endnu en scoring fra Thage der med hans 3. mål i kampen for alvor fik vist sin målnæse frem igen efter et par mindre gode kampe.

Tredje periode startede og sluttede med Hommel i centrum, da den erfarne back fik øget føringen til 7-1 og senere hen fik 5 minutter for hårdt spil, der måske godt kunne være dømt begge veje. Ud over dette forløb perioden uden de store begivenheder og alle spillere, inkl. Havne der holdt nullet, kom i spil og Rungsted kunne dermed fortjent sætte 3 point på kontoen.

Kategorier:Nyheder