Nyheder

Flot indsats af U11 holdet

Søndag sen eftermiddag var det tid for U11 holdet til at spille kamp nr. to i denne sæson, imod Copenhagen. Som i kampen imod Lyngby var der igen en masse nye spillere med, bl.a. Andreas på mål for første gang, og alle klarede det rigtig flot.

Opvarmningen gik fint med masser af energi og højt humør, og drengene var derfor mere end klar til kamp start hvilket da også resulterede i et flot mål fra Emil, allerede efter ca. 4 minutters spil. Fra center positionen ville Oscar ikke stå tilbage og scorede også et flot mål i tiden 10:31, og Rungsted holdet kunne derfor fortjent gå til pause med en 2-0 føring!

2. periode var blot startet (00:17) da Phillip var hurtig på riposten og så stod den 3-0 og man lurede en storsejr. Sådan skulle det ikke blive da Copenhagen endelig fik tur i den og scorede 2 hurtige mål.

Rungsted fik dog vendt spillet igen og bragte sig foran 5-2, inden Oscar uheldigt fik afrettet et skud imod målet, og dermed selvmål. Da Copenhagen scorede endnu et mål gik holdene til pause med stillingen 5-4 til Rungsted.

3. periode endte med 2 mål til hjemmeholdet og 3 mål til udeholdet og derfor en fortjent sejr til Rungsted, der dermed også kunne sætte de første 3 point ind på kontoen.

Stor ros til drengene og især Kaptajn Gustav der var en god støtte for holdet og de unge 07’ backer

Tak til Copenhagen for en flot spillet kamp.

Kategorier:Nyheder