Nyheder

Kroghs store Comeback sikrede Rungsted 3 vigtigt point!

I en kamp der næppe vil blive husket for det store tekniske floorball spil, eller for løbevillige spillere, sikrede Rungsteds Herre 1 tre vigtige point til kontoen, efter en typisk Politiet kamp.

Med en smal trup og flere spillere uden kampform, var der dømt op ad bakke for Rungsted holdet, der desværre hurtigt komme bagud i 1-0 efter et kontra angreb. Et område der var blevet berørt indtil flere gange i oplægget til kampen og dermed til stor frustration for trænerteamet. Rungsted kom dog hurtig på rette vej igen da Johansen opsnappede en retur på et fint slagskud fra Trock. Ikke længe efter kanonerede Hommel et slagskud afsted der sad helt op i hjørnet uden chance for en ellers velspillende Politiet-målmand. Perioden sluttede desværre af med en ærgerlig udvisning til Grey for gentagne slag på stav helt oppe i modstanderens forsvarszone. Udvisningen kastede heldigvis ikke nogen scoring af sig men det var tydligt at den erfarne wing var frustreret da spillet i kæden ikke helt fungerede.

I anden periode fortsatte frustrationer for Rungsted holdet og der blev derfor rokeret lidt i kæderne. Perioden sluttede med 2 scoringer til Politiet og 1 til Rungsted (Krogh/Grey) så stillingen ved starten af tredje periode var helt lige 3-3.

Tredje periode startede skidt set med Rungsted briller, da Politiet hurtigt kommer foran med 2. Hermansen, der i dagens anledning hjalp til i træner teamet (pga. en skade), tog promte en timeout og fik toppet holdet. 30 sekunder senere havde Krogh startet sit One man show med et flot eksekveret straffe og 4 minutter derefter fik centeren scoret sit 3. mål fint sat op af Grey. Hernæst blev Rungsted ramt af to udvisninger den ene en 5 minutters til Anders, der måske nok følte at denne skulle været gået begge vej og den anden til Hommel og Politiet lugtede nu blod. Krogh ville det dog heldigvis anderledes og scorede yderligere 2 mål og sikrede derved vigtige point til Rungsted holdet.

Dagens detalje var at Peter Thage gik fra banen uden point – dette er vist aldrig sket før i nyere tid 🙂

Tak til Politiet for en god fysisk og fair spillet kamp og til dommerne for at holde hovederne kolde når der blev råbt lidt i ny næ 🙂

Kategorier:Nyheder