Nyheder

Herre2 vandt sikkert

Fredag aften tog et forstærket herre2 i mod Lyngby2. Hjemmeholdet skulle tilbage på sporet efter have tabt til Herlev Hotboys i sidste weekend, hvor en indsats fyldt med personlige fejl kom til at koste dyrt.

Første periode endte 6-0 til det orange hjemmehold, efter en periode, hvor Lyngby vel reelt ikke havde et eneste skud på kassen, det blev til et par enkelte forsøg som sejlede forbi mål og dermed havde keeper Daniel Hermansen en rolig dag på kontoret. I den anden ende, havde Lyngbys keeper en anderledes travl oplevelse, da han blev testet fra alle kanter, efter hans forsvar var blevet spillet tyndt. Begge kæder for hjemmeholdet leverede fint pasningsspil og bevægelse for hinanden og det mundede ud i seks flotte scoringer signeret 2 x Ritterfeldt, 2 x Hommel og en enkelt til træner Krogh og Hørringsen

De midterste tyve minutter kom til at ligne de første på en prik, Lyngby havde ikke meget at komme med, og havde rigeligt at se til hjemad banen, og de begyndte også at se en anelse trætte ud. Flere gange udstillede hjemmeholdet, de blå gæster, med flotte førstegangs afleveringer, som rev forsvaret fra hinanden, og igen havde Lyngbys keeper travlt med at hente bolden ud af målet. Der kom også en lille bitte smule dramatik, da begge hold blev ramt af en udvisning hver, først var det hjemmeholdets Dennis Hørringsen der måtte en tur til afkøling og under et minut efter var det så udeholdets tur til at blive ramt af en udvisning. Perioden blev vundet 4-0 og dermed var stillingen inden tredje periode 10-0. De fire mål blev sat ind af 3 x Sonne og en gang Kofoed.

Efter to flotte perioder, gik hjemmeholdet totalt i stå i tredje periode. Nuvel holdet var stadig klart spilstyrende, men spillet blev til tider alt for omstændigt også faldt tempoet til oldboys hockey niveau. Lyngby investerede samtidig lidt mere i spillet fremad banen og det kastede et par halvstore muligheder af sig. Det lykkedes også for udeholdet at få scoret, på en halv kontring, hvor Sonne når hjem og delvist blokere skuddet, som bliver rettet af på hans stav og snyder Hermansen i målet. Lyngby ender med at vinde den sidste periode 0-1 og dermed ender kampen 10-1 til de orange, som spillede godt de første 40 minutter.

Kategorier:Nyheder