Nyheder

Rutinen afgørende for Rungsteds bedste herrehold

Søndag eftermiddag skulle herre 1 for første gang i ilden i denne sæson, og med ganske få træninger i benene, var mødet med ”arvefjenden” fra Lyngby imødeset med spænding.

Oplægget til kampen dikterede; fokuserede opvarmning, simpelt spil og tilbageløb – noget man ikke formåede i første periode og derfor fuld fortjent kom bagud 3-0, ikke optimalt!.  Grey reducerer til 3-1 inden pausen, efter flere gode redninger fra Lyngbys målmand.

Periode pausen blev benyttet til at justere lidt i kæderne og det gav bonus med et gyldent minut i starten af 2. periode hvor Rungsted fik scoret 3 gange og derved bragt sig foran 4-3 ved scoringer fra Krogh, Dalle og Grey. Thage lukkede 2. periode af med en scoring, så Rungsted fortjent kunne gå til pause 5-3.

3. periode forløb som forventet med et højt fysisk Lyngby pres, jagende efter en reducering og Rungsted i en mere afventende rolle. Efter de sidste 20 minutters spil havde Lyngby scoret en enkelt gang og Rungsted 4 (Thage x 3, Krogh x 1) og derved blev kampen vundet 8-4 og de første point sat ind på kontoen til glæde for alle.

Ros til Lyngby og dommerne (Carsten & Daniel) for en fysisk men fair spillet og dømt kamp.

Coach Transel

Kategorier:Nyheder