Nyheder

SÆSONSTART!

Så starter boldene endelig at trille igen i de forskellige haller rundt om i floorball Danmark. For Rungsted-Hørsholm Floorball Klubs vedkommende starter det hele i morgen kl. 15.00, hvor Rungsted Ladies ligger fra land, som det første hold, på udebane i mod Hafnia2, som sidste år var det eneste hold, der formåede at slå vinderne af 1.division.

Kl. 16.00 er det så Herre 2 og Herre 1s tur. Herre 2 skal den lange vej til Jægerspris, for at møde det genopstandene Jægerspris, som rygtes at stille med adskillige tidligere liga og divisions spillere, så det bliver helt sikkert en hård opgave for de gamle drenge. Samtidig med Herre 2, spiller Herre 1 lokalopgør på udebane i mod Lyngby. Sidste år havde Herre 1 virkelig godt styr på de blå fra Lyngby, og sikrede sig blandt andet en knusende 9-0 sejr i det sidste af tre indbyrdes opgør i sidste sæson.

 

Ingen ungdomshold skal i ilden i denne weekend, men de tager revanche i næste weekend, hvor Rungsted-Hørsholm Floorball Klub er værter ved den første Nykredit Ungdoms Cup nogensinde. Dette stævne bliver afholdt i Rungsted Hallen søndag d. 27 september.

Kategorier:Nyheder