Nyheder

Herre 1 vinder årets første træningskamp

Klubbens bedste herre hold spillede mandag årets første træningskamp. Rødovre Red Bulls lagde gulv til opgøret, som blev ledet af Tobias og Kenn.

Kampen blev vundet sikkert med 10-2, men sejren burde have været endnu større, eftersom det blev en kamp med mange fejlpasninger og dårlige beslutninger. Trioen Thage, Krogh og Grey kan dog stadig finde vej til modstandernes mål og de tre var kreatørerne til de syv mål. Med til historien hører, at de også lavede mange fejlpasninger og returløbet var en by i Rusland, hvilket især satte Hommel på overarbejde i forsvaret.

Daniel Hermansen startede på mål og holdt nullet i sæsonens første kamp, så den indbyrdes kamp mellem målmændene er startet.

Søren Krogh var  med til kampen og den gamle ræv fik scoret en enkelt kasse, men som Andreas koldt konstaterede efter kampen, så var chancerne der til flere mål.

Samlet set en start med plads til mange forbedringer i spillet, men til gengæld var humøret højt i omklædningsrummet – de gamle cirkusheste kan lugte savsmulden med en sæsonstart om få uger.

Kategorier:Nyheder