Nyheder

Gratis tilbud til kvinder – kom i form på 8 uger

Rungsted Hørsholm floorball klub tilbyder et gratis træningsforløb på 8 uger for kvinder med start mandag den 21. september kl. 19:00 i Rungstedhallen v/ Rungstedskole. Forløbet fortsætter herefter de følgende 8 mandage på samme tid. Forløbet er målrettet til at forbedre kondition gennem korte intervaløvelser og floorballspil.

Det er erfarne instruktører fra Rungsted Hørsholm floorball klub der står for undervisningen.

Alle kvinder kan deltage i forløbet uanset alder og det er ikke nødvendigt at have kendskab til floorball for at deltage i forløbet, alt det kræver, er et par indendørs kondisko, træningstøj og en vandflaske. Stave til floorball kan lånes i hallen.

Tilmelding sker ved at sende en mail på rhfk@outlook.dk

Læse mere i brochuren her

image001-2

Kategorier:Nyheder