Nyheder

Nyt klublokale pr. 16 september

Rungsted Hørsholm floorball klub har haft nogle konstruktive drøftelser med Hørsholm kommune omkring klublokale. Resultatet af de drøftelser er, at Rungsted Hørsholm floorball klub overtager “Hjortens” klublokale i idrætsparken pr. 16. september 2015. Lokalet er placeret i stueplan og med egen indgang, hvilket er en klar forbedring i forhold til de  klublokaler, som klubben hidtil har fået stillet til rådighed

“Vi er i bestyrelsen tilfreds med den løsning der er fundet, eftersom det er afgørende for Rungsted Hørsholm Floorball Klubs udvikling og fremtid, at vi som de øvrige foreningerne i kommunen har et lokale til rådighed, et lokale hvor klubben kan lave sociale aktiviteter for medlemmer før og efter kampe og udstille medaljer, pokaler m.m. som klubben og holdene har vundet og finder stolthed i” fortæller Michael Transel fra bestyrelsen

“Den optimale løsning havde været, at klubben fik et klublokale ved Rungstedhallen, men det har ikke været muligt at finde en løsning på dette” fortsætter Michael Transel

Bestyrelsen er i stedet gået i dialog med de øvrige foreninger i forhold til at flytte nogle aktiviteter ned i Hørsholmhallen. Første prioritet er de 4 ungdomsturneringerne, og dernæst vil det være optimalt at placere nogle af klubbens øvrige kampe i Hørsholmhallen. Hvorvidt det lykkes i indeværende sæson er usikkert, men vi forventer at vide mere inden udgangen af september.

“Det er også først aktuelt efter den 1. oktober, eftersom Hørsholmhallen er under renovering og dette arbejde er først færdig primo oktober, så vi tager det roligt” slutter Michael Transel

I forhold til bander i Hørsholmhallen har kommunen lovet at se positiv på en ansøgning om nye bander med fast base i Hørsholmhallen.

 

Kategorier:Nyheder