Nyheder

Skolesamarbejdet rykker ud over kommunegrænsen

Fredensborg kommune har tirsdag godkendt Rungsted Hørsholm Floorball klub som officiel samarbejdspartner på skoleområdet.

Fredensborg kommune har sammen med en række andre kommuner arbejdet med “skolen i virkeligheden” hvor eksterne parter står for en del af undervisningen. Godkendelsen betyder, at vejen nu er åben for at skolerne kan anvende Rungsted Hørsholm floorball klubs tilbud omkring undervisning af skoleeleverne.

Konkret vil skolerne og de enkelte lærer få adgang til at vælge vores ydelser via kommunens hjemmeside, hvilket gør det utrolig nemt for skolerne og lærerne, hvilket er afgørende for det bliver en succes.

Se præsentationen på kommunens hjemmeside her

“Vi er utrolig glade for aftalen, eftersom det er vigtigt skridt på vejen mod at udbrede sporten og tiltrække nye medlmmer” fortæller Stephan Grey

Kategorier:Nyheder