Nyheder

Præsentation af trænerteamet for herre 1 Krogh & Transel

Klubbens bedste herrehold får i næste sæson nye trænere, eftersom Michael Transel og Andreas Krogh overtager ansvaret for holdet fra Christian Sonne. Michael vil få det primære ansvar for den fysiske del af træningen, mens Andreas vil få ansvaret for den tekniske del og taktiske oplæg til kampe. Holdet i næste sæson vil fortsat komme til at bestå af en række erfarne spillere suppleret med nogle unge spillere. Udover at stå for træning og oplæg til kampe, vil trænerteamet få en vigtig rolle i samarbejde med herre 2 træner Søren Krogh, at få de unge integreret på seniorholdenene.

 ”Vi er meget taknemlige for det store arbejde Christian Sonne lavede i sidste sæson som træner for klubbens bedste herrehold, men er rigtig glade for at vi har fået nogle kompetente afløsere i Michael og Andreas. Vi har de seneste måneder arbejdet med flere trænerløsninger for herre 1, og har måtte sande at nogle af de personer vi har haft drøftelser med ikke har haft den rigtige profil i forhold til klubbens værdisæt. Vi er derfor rigtig glade for at Michael og Andreas har takket ja til at stå for holdet i den kommende sæson” fortæller Andreas Ritterfeldt Redaktionen har bedt Michael og Andreas om at besvare nogle spørgsmål til hjemmesiden

Hvorfor en træner “duet”? Vi har spillet sammen i en årrække og har et indgående kendskab til hinandens forcer og svagheder og vi er derfor overbevist om vi vil supplere hinanden godt i et trænerteam. Andreas har det tekniske indsigt, mens Michael har fokus på fysikken.

Hvad er amibitionen for holdet? Vores ambition er at det skal være sjovt og udfordrende at spille på holdet og så vil vi gerne spille med om en plads i top 4. Derudover er det for os vigtigt at få integret nogle af de unge på holdet, som var oppe og “snuse” til spillet i sidste sæson. 

Hvad vil I gøre anderledes?

Vi har ikke planer om de store ændringer. Vi vil bygge videre på det fundament, som Christian Sonne fik opbygget i sidste sæson. Til sidst vil vi bare sige – vi glæder os til at komme igang efter sommerferien 🙂

Trænere 2015/2016:

Kategorier:Nyheder