Nyheder

Næste sæsons lederaspiranter er på plads

I sæson 2015/2016 har klubben lavet en aftale med Emil Larsen, Kasper Kofoed, Nikolai Gormsen og Johan Duckert om at de som en del af ledertalentforløbet bliver hjælpetrænere for klubbens mindste ungdomshold U5-U11. Vi vil først efter sommerferien beslutte hvilke hold de tilkobles når deres skoleskema er kendt, men det er aftalen at de minimum skal deltage aktivt i en ugentlig træning og til de kampe hvor det er muligt.

”Det er utroligt vigtigt for klubben at vi har fokus på at udvikle de fremtidige trænere, så vi er rigtig glade for at Kasper, Nicolai og Johan alle har sagt ja til at deltage aktivt i forløbet, sammen med Emil der sidste år gennemførte både dommer og træneruddannelsen på trin 1. Kasper viste allerede sidste år, hvor god han er til at håndtere de mindste på klubbens familiehold, så det er virkelig positivt Kasper har sagt ja til at officielt at blive en del af talentforløbet. Både Nicolai og Johan er nye og vi har vurderet de begge har det der skal til og med hjælp fra de mere erfarne trænere er vi sikker på vi har fundet de rigtige” fortæller ungdomsansvarlig Stephan Grey

Med ungdomsaftalerne har klubben nu styr på samtlige ungdomstrænere til den kommende sæson, der kommer til at bestå af et rekord stort hold af 8 trænere og 4 hjælpetrænere.

”Det kan ikke udelukkes at holdet af trænere bliver udvidet inden sæsonstarten, eftersom klubben altid leder efter kompetente trænere der udover at have de rette kompetencer også kan være formidler af klubbens værdier, men med det nuværende hold føler vi os godt rustet til sæsonen.

Kategorier:Nyheder