Nyheder

Daniel Storm Carlsen tilknyttes som målmandstræner

Klubben har for sæson 2015/2016 lavet en aftale med Daniel Storm Carlsen om, at Daniel i samarbejde med klubbens øvrige trænere skal sætte ekstra fokus på udviklingen af klubbens målmænd.

I første omgang har vi aftalt 12 træningspas og 2 specieltræninger forår/efterår, men aftalen kan udvides efter behov. Det primære fokus vil være ungdomsholdene, men også klubbens seniormålmænd på både dame og herresiden vil få glæde af aftalen.

”Vi er rigtig glade for at Daniel har sagt ja til at i samarbejde med klubbens øvrige trænere at sætte mere fokus på træningen af klubbens målmænd. Vi forventer at Daniel vil være med til at løfte træningen og hjælpe de nuværende trænere i forhold til hvordan de i den daglige træning kan sætte mere fokus på målmændene” fortæller Stephan Grey

Redaktionen har bedt Daniel om at besvare nogle spørgsmål til hjemmesiden

Hvordan vil dine venner beskrive dig?

Som en sjov, opmærksom og kompetent person.

Hvorfor målmandstræner?

Jeg er selv gammel målmand, som har måtte lære det hele fra bunden af, så jeg ved hvor svært det er for “nye” målmænd at komme videre med sin udvikling uden at få feedback, inspiration og special træning. Og så er det altid rart at kunne give noget tilbage til en klub og sport som har givet mig så mange gode oplevelser.

Hvad er din ambition?

Min ambition er at skabe en “rød” tråd for målmandstræningen og i samarbejde med diverse trænere skabe et rum hvor målmænd/kvinder får mulighed for at udvikle sig til glæde og gavn for alle. Jeg vil både arbejde med teori, praktiske øvelser og det psykiske aspekt i at være en målmand, så jeg ser bare frem til at komme i gang.
Trænere 2015/2016

Kategorier:Nyheder