Nyheder

Præsentation af U9 træner Stephan Grey

I en arbejdende bestyrelse har de fleste bestyrelsesmedlemmer forpligelser udover de opgaver der relaterer sig direkte til det at sidde i bestyrelsen, hvilket også gælder klubbens formand. Udover det primære ansvar for ungdomsarbejdet i klubben, så er Stephan Grey i næste sæson fortsat en del af trænerteamet for U9/U11.

Redaktionen har bedt Stephan om at besvare nogle spørgsmål til hjemmesiden

Hvordan vil dine venner beskrive dig?

Jeg er ret sikker på de nærmeste venner vil beskrive mig som en positiv person, med mange jern i ilden og som sætter en ære i altid at overholde en aftale.

Enkelte vil nok også sige jeg kan være lidt distræt, men det kan jeg godt afvise 🙂

Hvorfor træner i Rungsted Hørsholm floorball klub?

Jeg har altid dyrket sport og har haft rigtig mange gode oplevelser siden jeg startede som en lille dreng. Mit engagement som frivillig er en måde at betale af til næste generation for de muligheder jeg har haft. Jeg synes det er fantastisk, at se den glæde der lyser ud af de unge og er rigtig glad for at jeg personligt kan være med til at give noget tilbage

Hvordan vil spillerne opleve dig?

Spillerne vil opleve mig som en positiv person der er meget opmærksom på den enkelte. Derudover har jeg stort fokus på der skal være plads til alle og at ingen spillere er vigtigere end holdet.

Hvad er ambitionerne for den kommende sæson?

Det er at have det sjovt samtidig med at vi hver dag bliver bedre.

Trænere 2015/2016

Kategorier:Nyheder